Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Εξειδικευμένο Σεμινάριο «Στρατηγικές Ψηφιακού και Μάρκετινγκ Περιεχομένου» για το Τμήμα Περιβάλλοντος Κύπρου

Η SocialSpace Academy με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την διεξαγωγή του εξειδικευμένου σεμιναρίου «Στρατηγικές Ψηφιακού και Μάρκετινγκ Περιεχομένου (Digital & Content Marketing)» σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή εκπαίδευσης προς τους υπαλλήλους του τμήματος για να αναπτύξουν δεξιότητες στην δημιουργία έξυπνων και αποτελεσματικών στρατηγικών καθώς και στην δημιουργία αυθεντικού και ουσιαστικού ψηφιακού περιεχομένου για την προώθηση των δράσεών του. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την διεξαγωγή του στις 10 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του έργου LIFE IP CYzero WASTE και έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση της προβολής και ευαισθητοποίησης των δράσεων του έργου καθώς και άλλων περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών του τμήματος.

Το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει στο προσωπικό του Τμήματος Περιβάλλοντος πρακτικές δεξιότητες, που θα τους επιτρέψουν να αναδείξουν τις δράσεις των έργων τους, τόσο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όσο και μέσω εξειδικευμένου ψηφιακού περιεχομένου. Το πρόγραμμα, θα διεξαχθεί σε τέσσερις συναντήσεις και περιλαμβάνει μια σειρά θεματικών ενοτήτων που αφορούν στη δημιουργία επιδραστικών κειμένων και περιεχομένου για τα κοινωνικά δίκτυα, τεχνικές storytelling όπως και στην αυτοματοποίηση παραγωγής περιεχομένου με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Η SocialSpace Academy, με περισσότερα από 20 έτη εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της ψηφιακής στρατηγικής, μεταφέρει άριστα στην πράξη καινοτόμες λύσεις εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας που ενισχύουν τις δεξιότητες των συμμετεχόντων και συμβάλλουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη, στην επίτευξη των στόχων τους και την αποτελεσματικότητα των Οργανισμών τους.

SocialSpace Academy – Αναδεικνύοντας το Μέλλον της Εκπαίδευσης

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy