Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Επιτυχής ολοκλήρωση του σεμιναρίου της SocialSpace Academy, «Sustainable Practices & Technologies for Storage and Management of Green Energy»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Sustainable Practices & Technologies for Storage and Management of Green Energy», της SocialSpace Academy. Το σεμινάριο κάλυψε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την επιτακτική ανάγκη επαγγελματιών και ειδικών από διάφορους κλάδους για γνώση και υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών που αφορούν στη διαχείριση και την αποθήκευση της πράσινης ενέργειας.

Η βιώσιμη ενέργεια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας στρατηγικής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσέφερε στους συμμετέχοντες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες γύρω από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που σχετίζονται με την αποθήκευση και τη διαχείριση της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές. Βασικός στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναδείξει τις νέες τεχνολογικές λύσεις, να προάγει την καινοτομία και να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να ενσωματώσουν τις αρχές της βιωσιμότητας στις ενεργειακές υποδομές τους.

Μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που παρείχε το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να εξετάσουν τις δυνατότητες βελτίωσης των υφιστάμενων ενεργειακών συστημάτων, να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, και να διαμορφώσουν στρατηγικές για πιο αποδοτική και οικολογική διαχείριση της ενέργειας.

Το σεμινάριο απευθυνόταν σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ανώτερα στελέχη, διευθυντές τεχνικών τμημάτων, διαχειριστές ποιότητας, διευθυντές έργων, σύμβουλους και άλλους επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων και την υλοποίηση έργων βιώσιμης ενέργειας στις επιχειρήσεις τους.

Το Ζωτικής Σημασίας σεμινάριο «Sustainable Practices & Technologies for Storage and Management of Green Energy» περιλάμβανε 20 ώρες εκπαίδευσης και 7 ώρες συμβουλευτικής από τον Εκπαιδευτή, Δρ. Νικόλαο Παπανικολάου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μελλοντικά σεμινάρια της SocialSpace Academy και τις εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.socialspaceacademy.com/katalogos-programmaton-epixorigimena-anad-kypros/

 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy