Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια τεχνητής νοημοσύνης «AI: Sustainable Business Growth & Model Transformation Through Intelligence» της SocialSpace Academy

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων τεχνητής νοημοσύνης «AI: Sustainable Business Growth & Model Transformation Through Intelligence» το καλοκαίρι που μας πέρασε, η SocialSpace Academy θα προχωρήσει στην επόμενη διεξαγωγή του σεμιναρίου τον ερχόμενο Ιανουάριο του 2025.

Στις μέρες μας, η τεχνητή νοημοσύνη είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις για να μπορέσουν να επιτύχουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και να φτάσουν στην κορυφή του ανταγωνισμού. Η ΤΝ προσφέρει μια πληθώρα δυνατοτήτων βελτίωσης στις επιχειρηματικές διαδικασίες, στην εμπειρία των πελατών, στη λήψη αποφάσεων, καθώς και σε πολλές άλλες δυνατότητες ανάπτυξης.

Μέσα από το ολοκληρωμένο σεμινάριο τεχνητής νοημοσύνης οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να μάθουν για τις βασικές αρχές της τεχνητής νοημοσύνης, να αξιολογήσουν τα διάφορα εργαλεία AI και να εκπαιδευτούν στη διαμόρφωση στρατηγικών ΑΙ που συμβαδίζουν με τους επιχειρηματικούς τους στόχους, βελτιώνοντας έτσι την επιχειρησιακή αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και, τέλος, διαμορφώνοντας μια κουλτούρα καινοτομίας και ηθικής χρήσης της AI στον οργανισμό ή την επιχείρησή τους.

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σε στελέχη επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντές ή άλλους επαγγελματίες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες εφαρμογής της τεχνητής νοημοσύνης σε όλο το φάσμα του επιχειρηματικού πλαισίου.

Το σεμινάριο «AI: Sustainable Business Growth & Model Transformation Through Intelligence» είναι Στρατηγικής Σημασίας και περιλαμβάνει 20 ώρες εκπαίδευσης και διδάσκεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ, από την εκπαιδεύτρια κα Χαρούλα Αγγελή, Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία εγγραφής, τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής του σεμινάριού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.socialspaceacademy.com/ai-sustainable-business-growth-model-transformation-through-artificial-intelligence/ 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy