Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Διεξαγωγή Επιχορηγημένου Σεμιναρίου: Integrating Sustainability & ESG Factors for Enhanced Business Performance by Employing GRI Standards and the Return on Sustainability (RoS) Framework – Οκτώβριος 2024

Ανακοινώνουμε την έναρξη του επιχορηγημένου σεμιναρίου «Integrating Sustainability & ESG Factors for Enhanced Business Performance by Employing GRI Standards and the Return on Sustainability (RoS) Framework», που θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα εστιάζει στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη, στους παράγοντες ESG, στα πρότυπα Global Reporting Initiative (GRI), και το RoS Framework. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των επιχειρήσεων μέσω της βελτίωσης της εταιρικής ευθύνης, της διαφάνειας και της αποδοτικότητας, ενώ παράλληλα προετοιμάζει τις εταιρείες να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς όσον αφορά τα θέματα βιωσιμότητας.

Επιπρόσθετα, θα δώσει έμφαση στην ανάλυση κινδύνων και της δημιουργίας αξίας μέσω βιώσιμων πρακτικών και θα σας εξοπλίσει με τα εργαλεία και την τεχνογνωσία ώστε να είστε σε θέση βοηθήσετε έμπρακτα την εταιρεία σας να γίνει πιο ανθεκτική και προσαρμόσιμη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες αγοραστικές και κοινωνικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανώτατα στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντές τμημάτων, επόπτες και ηγέτες ομάδων, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και άλλο εξειδικευμένο προσωπικό, επαγγελματίες συμμόρφωσης και νομικούς που είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι ο οργανισμός τους πληροί τις κανονιστικές απαιτήσεις και τηρεί τα πρότυπα βιωσιμότητας και ESG.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.socialspaceacademy.com/integrating-sustainability-esg-factors-for-enhanced-business-performance/

 

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy