Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Διεξαγωγή Επιχορηγημένου Σεμιναρίου: Redesigning Performance Assessments to Accommodate the Changing Workforce – Οκτώβριος 2024

Ανακοινώνουμε την έναρξη του επιχορηγημένου σεμιναρίου «Redesigning Performance Assessments to Accommodate the Changing Workforce», που θα ξεκινήσει την επόμενη Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στην αξιολόγηση και την ανάπτυξη της απόδοσης των εργαζομένων και την προσαρμογή τους σε ένα συνεχές μεταβαλλόμενο εργατικό περιβάλλον. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη των επιχειρήσεων στην αναγνώριση και αξιολόγηση των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να ενισχύσουν την καινοτομία, την ευελιξία και την ανταγωνιστικότητα τους.

Η εκπαίδευση θα επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων, καθώς και στην εφαρμογή εργαλείων που θα διευκολύνουν την αποδοτική και ανθεκτική ανάπτυξη. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης που θα ενισχύει την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων μέσω συγκεκριμένων στόχων. Το σύστημα αυτό θα αξιολογεί ολιστικά τις ικανότητες και τις συμπεριφορές τους, παρακινώντας τους να αναπτυχθούν αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματά τους. Χρησιμοποιώντας δείκτες επιδόσεων (KPIs) και ευέλικτες πρακτικές, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αξιολογούν αντικειμενικά και με διαφάνεια την επίδοση των εργαζομένων τους, ενισχύοντας παράλληλα τη σύνδεση μεταξύ ατομικής και ομαδικής επιτυχίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ανώτερα διευθυντικά στελέχη, Διευθυντές τμημάτων, Διευθυντές ανθρώπινου Δυναμικού, ηγέτες ομάδων και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις επιδόσεις των οργανισμών τους και να συμβάλλουν στην δημιουργία ή την βελτίωση των αξιολογήσεων και της ανάπτυξης των εργαζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.socialspaceacademy.com/integrated-agile-performance-assesment-development/

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους.

Contact

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy