ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Leveraging the Employee Life Cycle by Innovating Employee Engagement
* 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΔ*
* Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων *
Οι επιχειρήσεις συχνά αντιμετωπίζουν σημαντική αλλαγή στο περιβάλλον τους, η οποία επηρεάζει σημαντικά τις ανάγκες τους όσον αφορά το ταλέντο. Η πανδημία Covid-19 έχει εντείνει τις προσπάθειες των επιχειρήσεων για ψηφιοποίηση, καινοτομία και συνολική προσαρμογή στην 4η βιομηχανική επανάσταση.
Μέσα σε αυτό το ταραχώδες περιβάλλον, οι εταιρείες στοχεύουν να προσελκύσουν ταλέντα που μπορούν να τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν τις προγραμματισμένες και αναδυόμενες επιχειρηματικές στρατηγικές τους.
Η αποτελεσματική απάντηση σε αυτήν την αλλαγή είναι προκλητική λόγω ορισμένων παραγόντων που περιλαμβάνουν
Ως αποτέλεσμα, πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προσέλκυση και διατήρηση ταλαντούχων υπαλλήλων, γεγονός που οδηγεί σε απώλειες ευκαιριών για ανάπτυξη και συχνά διακινδυνεύει την επιβίωση των επιχειρήσεων.
Στόχος του Προγράμματος
Ο στόχος του προγράμματος είναι μεταξύ άλλων να σας βοηθήσει να:
Μεταξύ άλλων το σεμινάριο θα καλύψει εκτενώς τους πιο κάτω πυλώνες οι οποίοι θα εξασφαλίσουν σταθερές ρουτίνες και θα ενεργοποιήσουν ενέργειες και συμπεριφορές που μεταξύ άλλων θα ωθήσουν το προσωπικό να αντιληφθεί τον εργασιακό σας χώρο και την επιχείρησή σας ως :
Εκπαιδευτής του Προγράμματος
Konstantinos Tasoulis,
PhD Associate Professor of Human Resource Management
Κωνσταντίνος Τασούλης είναι αναπληρωτής καθηγητής διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού (ΔΑΔ) στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, και μέλος του Τομεακού Επιστημονικού Συμβουλίου Ανθρώπινου Δυναμικού του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Ελλάδας. Έχει διδάξει σε πλήθος προγραμμάτων στα University of Bath, New York University, ALBA Graduate Business School, σε εξειδικευμένα επιχειρησιακά σεμινάρια, και είναι ομιλητής TEDx.
Στα ερευνητικά και εκπαιδευτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η στρατηγική ΔΑΔ, η διαχείριση ταλέντων, η αναλυτική ΑΔ (HR metrics & HR analytics), το coaching, η ακεραιότητα της ηγεσίας, και η εταιρική κοινωνική ευθύνη. Οι μελέτες του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, βιβλία, και συνέδρια όπως το International Journal of Human Resource Management, Journal of Organizational Effectiveness, Corporate Reputation Review, International Journal of Contemporary Hospitality Management, Routledge Handbook of Talent Management, Thunderbird International Business Review, Academy of Management Proceedings κ.ά. Άρθρα του στον ελληνικό τύπο έχουν φιλοξενηθεί από την Καθημερινή, Protagon, Huffington Post, HR professional κ.ά. Έχει εργαστεί ως ανώτερος σύμβουλος ΔΑΔ στην PwC.
Απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα το 2007 από το University of Bath ως υπότροφος του κοινωφελούς ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Είναι κάτοχος MSc in Management and HRM, University of Bath, και ΒΑ Economics, University of the West of England, Bristol, τα οποία απονεμήθηκαν με διάκριση.